Grattis på födelsedagen morfar!

Hoppas du haft en bra dag! :)


Ps

Det är fem veckor idag tills Johan kommer. Woooop!


Precis såhär känner jag det just nu

Kom hem från jobbet för cirka 30 minuter sen - fixade snabbt ihop en sallad till morgondagens lunch, packade väskan så jag kan dra direkt till gymmet efter jobbet, drog på mig pyjamasen och tände alla värmeljusen i mitt rum. Nu ligger jag bara och myser, tänker på hur kallt det är ute och dricker jordgubbste.

Muggen symboliserar hur jag känner inför helgen.

Fuck Ikea, helt enkelt.

Kärlek!


Julpingvin och catwoman

Torsdag kväll! Ännu en vecka har passerat, lika fort som alltid. Har haft väldigt lite skola i veckan, dels på grund av strejken men även på grund av att dagens lektion av okänd anledning även den blev inställd.
 
Unnade mig själv en härlig sovmorgon, stack till gymmet för en 5 kilometersrunda på löpbandet innan lunch för att sedan spendera lite pengar på stan. köpte en stickad tröja med en pingvin på och ett par pyjamasbyxor.  Sedan bar det av hemåt för lite plugg och sånt där. Har skrivit en lista på allt jag har att göra innan jul, den är ganska lång med tanke på att det bara är cirka 6 veckor tills jag är hemma. (woop woop!)
 
Har en ganska lugn helg framför mig - jobb fredag till söndag och då blir det inte mycket annat än att återhämta sig på kvällarna. Sen på söndag kväll är det halloween-utgång. Jag är catwoman, och trots att jag inte riktigt ser ut som jag hoppats när jag bestämde detta för ungefär tre månader sedan kommer det bli kul. bilder kommer :)
 
Kärlek!

5 december, come to mama

Ligger i sängen, två lager med kläder på och med vissa svårigheter att hålla ögonen öppna. Har varit en lång vecka med mycket skola, gym och kvällspass på jobbet.

Har tre heldagar med ännu mer jobb framför mig, som jag älskar helgen. ett prov och en redovisning att förbereda för till tisdag (om inte mina föreläsare går på den strejk som de hotar med. Hoppas inte, föredrar att få saker gjort och undan med)

Kort sagt, stressig vecka och jag längtar till Sverige och jullov mer än någonsin.

Grönt jordgubbste och pepparkakor, håller humöret uppe på vem som helst

Kärlek!


Höst

Har haft fullt upp hela veckan, med födelsedagsmiddagar, skola och utgång. Har gått fort, som det sig bör när man har roligt.

Har haft en lugn kväll med ylfa, klippte av det slitna håret och satt och grät till en gammal nittiotalsfilm. åt pizza tills jag mådde illa, och nu är det dags för sängen. Dags för slaveri i den blåa lådan imån igen.

Först en bild från campus en kall klar morgon, och sen en "efter-bild". Kort, men lite mindre skadat. Snälla hår må bra snart!

Kärlek!


födelsedagsfirande

22 år. Big 22.
 
Egentligen är det inte så gammalt, men helt plötsligt är det två år sen man kunde kalla sig tonåring och det känns lite konstigt. Helt plötsligt inser jag att jag har bott i skottland i mer än tre år, och att det kommer hinna bli sju innan jag tagit studenten. Skrämmande tanke, ännu mer skrämmande att jag vet att det kommer gå så mycket fortare än jag kan föreställa mig. Något annat som också är skrämmande är vissa tendenser av "vuxenhet" jag lagt märke till på sistone - jag har helt plötsligt blivit en morgonmänniska och vaknar numera absolut senast 7.30 av att jag är KISSENÖDIG, som en gammal tant, vilket leder till att jag har extrema svårigheter att stanna uppe efter kl 22. Jag känner knappt aldrig för att gå ut längre, jag köper tidningar för recepten och jag har börjat tycka det är kul att laga mat och baka. Inga dåliga förändringar, men ändå. Konstigt.
 
Har haft en toppendag, verkligen. Började med att Carina kom in och väckte mig med tända ljus och lite frukost. Paket med - en superfin träningsjacka. Har börjat träna mycket på sistone så den är alldeles perfekt. fick även en årsprenumeration av elle (en tidning jag inte läser på grund av recepten bör tilläggas). Gick upp och åt frukost och drack kaffe tillsammans med ylfa och carina, mys! sen åkte jag och carina till skolan, en snabb föreläsning och sen var det lunch och tårta dags! fick mina presenter från ylfa - en sagoform skål i form av sverige, en kopp med älgar på och ett förkläde (som jag blev löjligt glad över. jag är snart min mamma) lyckades inte blåsa alla ljusen så det blev ingen önskning i år heller.. Sen blev det lite gym innan det var dags för kinabuffe! åt så mycket att jag fortfarande mår illa sådär tre timmar senare. Då har man ju ätit så det var värt pengarna iallafall!
 
Vill även passa på och tacka för korten jag fick, blir så glad av att läsa dem! tack för födelsedagspengarna också, de ska gå till en cykel är det tänkt! hoppas jag får telefon snart så jag kan ringa och tacka på riktigt.
 
fick även ett roligt sms igår, kul att se att man kan firas även i sin frånvaro! flickan på det kortet är långt ifrån 22 dock..
 
Massa födelsedags-kärlek!
 
 
$
 
 
 
 
 
 

Kanelbullens dag

På väg hem från jobbet och kände för att dela med mig av lite bilder från gårdagens bullbak. Trots flertalet samtal hem angående recept och allmänna råd blev de inte lika bra som mammas. Jag skyller det på torrjästen och bristen på pärlsocker. Inte min brist på baknings-skills.

Flertalet timmar som kunde ha spenderats på plugg, men är det kanelbullens dag så är det :)

Kärlek!


Sunny days

På väg hem från uni efter en väldigt intressant föreläsning, solen skiner (och värmer) för första gången på löjligt länge och trots att jag har ont i halsen och är rent allmänt förkyld är livet rätt fint ändå. Ingenting några värktabletter inte kan lösa, iallafall.

Det är dessutom onsdag och det betyder 2 for 1 på biobiljetter - looper blir det och jag tror till och med att jag ska unna mig lite popcorn dagen till ära. Sprang 5.5 km i tisdags, det kändes sjukt bra. Har inte sprungit över fem kilometer så länge jag kan minnas. Troligtvis aldrig, faktiskt.

Det börjar arta sig.

Kärlek!


RSS 2.0