get fit or die trying?

Ja, typ. Något sånt, iallafall.

Trots att jag bara kom tillbaka igår eftermiddag, trots att det inte alls kändes som hemma när jag öppnade dörren till min lägenhet, och trots att sängen i mitt rum inte alls kändes som min säng igår, är det helt plötsligt vardag igen. Eller ja, det är ju helg rent tekniskt. Lördag kväll, och jag ligger i min säng (som faktiskt känns som min säng igen) och väntar på att kareoken på The Grey Horse ska ta slut för kvällen så att jag kan få sova i lugn och ro. Jobbar vid sju imorgon, något som med en söndagmorgons busstabell innebär en löjligt tidig uppgång.

Var tillbaka på jobbet redan i morse, 20 minuter in i mitt skift så var mina två underbara veckor i sverige som bortblåsta. om det inte var för solbrännan hade jag nog kunnat övertalat mig själv att det bara varit en dröm. Åkte till asda och köpte frukt, sallad och ägg efter jobbet, bussen fick ta en omväg hem för att undvika de översvämmningar som flera veckor av regn till slut har resulterat i och när jag väl kom hem, dyblöt och hungrig kändes gym-planerna jag smitt under dagen ganska döda. satte på värmen så högt det gick och gick och la mig under täcket och tittade på big bang istället tills carina kom hem. Det är skönt att vara lat ibland.

Nu tror jag nog att ögonlocken är så tunga att jag till och med ska lyckas somna genom vad som tycks vara en medelålders (fullständigt tondöv) kvinnas patetiska försök att sjunga elvis.

Kärlek!


Sånt som inte går att beskriva med ord

 


RSS 2.0