impossible is not a fact, its an opinion

Sooo, I'm back! (vad jag önskar att jag hade min egen jingel. precis som zooey)

Nu har jag lovat Erika att börja blogga igen, och även om jag är väldigt dålig på det mesta så försöker jag alltid hålla vad jag lovar. Dessutom tycker jag ju att det är roligt också. När man har något att dela med sig av - det senaste året har bestått väldigt mycket av äta-jobba-sova. Lite för mycket av de båda första och lite för lite av det sista, till och med. Inte så kul att skriva om, och ännu mindre roligt att läsa om, eller så.

Men idag har jag hunnit med en hel del iallafall! Vaknade hos fina erika i morse, hon skulle vara på universitetet vid 9 så vi gick upp tidigt för att hinna med en powerwalk innan. lite svettigt men väldigt trevligt. Åkte hemåt, köpte billig köttfärs på cg, fikade hos farmor och klippte gräset innan vi bestämde oss för att ta blåbäret till gällstad och fynda lite på lagret. Köpte en randig stickad herr-tröja, sjukt nöjd! Sen blev det grillade hamburgare och rebus, ett riktigt fint avslut på en riktigt bra dag.

och bara sådär helt plötsligt har precis halva semestern gått, och det känns konstigt. halvbittert. får hoppas på en lång sommar nästa år istället, har ju trots allt en hel del kul att se fram emot när jag återvänder till the land of the brave nästa fredag. som typ lägenhetsflytt, familjebesök och studiestart.

Det blir nog bra, till slut.

Kärlek!

I get the strangest feeling


RSS 2.0