Everybody knows - I've lost my mind!

Jag lovade mig själv att inte blogga igen innan jag hade några bra nyheter att delge cyberspacet. Som att jag hade fått jobb, eller så. Som så många gånger förut lyckades jag inte hålla detta löfte. Attans.
Jag har dock gjort framsteg - intervju på måndag för ett PR-jobb för min favoritklubb, skulle definitivt sitta fint! Har dessutom ett par andra jobb på gång som verkar lovande - än är jag inte besegrad.
Min kära broder har äntligen återvänt från sin något förlängda vistelse i Schweiz,
något vi firade med hemmagjord pizza och film! Ikväll är det Beltane Fire Festival uppe på Calton Hill,
en slags skotsk version av valborg gissar jag. Rykterna som når mig genom ivriga vänner är att det hela
går ut på att en stor summa människor ska dansa runt en stor brasa täckta enbart av röd målarfärg för att fira..
ja något. Jag är inte säker på vad de firar, men mäktigt ska det tydligen vara. Och naket.
Låter verkligen.. intressant, men på grund av arbetslöshet blir det filmkväll i lägenheten istället.
Jag klagar inte, jag har aldrig varit ett fan av nakna människor i grupp. Speciellt inte när de är täckta i målarfärg.
Nu ska jag hem, äta något och försöka vara kreativ.
Johans hårddisk kraschade i morse, så han har spenderat dagens starbucks-vistelse med att stirra ut i tomheten,
sucka ljudligt eller bara sett arg ut. Kul.
Kärlek!

Hello sunshine!

Nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström, och känner hur våren närmar sig med stormsteg. Det må endast vara april, men så länge man håller sig utanför skuggan så är det lätt att inbilla sig annat. Spenderade ett par timmar i princes street gardens igår - lyckades bränna ansiktet på ett sätt som gör mig oerhört attraktiv för omgivningen. Ganska nöjd, får jag allt påstå.

Kom hem från london i lördags morse, det var en upplevelse värd att minnas. Paolo var precis som alltid helt underbar, och mer tur med vädret kan man nog inte ha. Var ett par väldigt roliga dagar, men nattbuss är definitivt inte något man ska ta om man räknar med att anlända utvilad. Det är väl i och för sig något man skulle kunna räkna ut redan på förhand, men jag har alltid haft en tendens att gå in med en alldeles för positiv attityd när det gäller sådana saker.

Nu bär det av hemåt i solskenet, lägenheten är i ett starkt behov av städning och jag är i starkt behov av lite pasta. 

Kärlek!


live and love in london!

Uppdatering; Befinner mig på Starbucks. Jag delar en tall green tea med Johan.
Jag bestämde mig precis för att gå hem när himlen öppnade sig utanför fönstret, så det blir nog att jag stannar ett tag till.
Nu skiner solen, dock. Man måste älska aprilvädret! Ikväll blir det till att förbereda sig för londonresan - har redan köpt shortbreads och paraply, och får jag med mig en plastpåse att sitta på blir det nog bra. Var på Ikea med Johan i förmiddags, inhandlade nödvändigheter och drack svenskt kaffe. Det var fint.
Nu ska jag prata lite med med min kära far över skype, sen bär det av hemåt!
Kärlek!

push me and I won't fall

OK, så I'm back. Saknat mig?
Nu har jag varit tillbaka i Edinburgh i ganska så exakt en vecka, men det känns som att jag aldrig varit borta, i princip. Har varit en lång vecka, mycket starbucks-chill och en hel del återföreningar. Alltihop var väldigt fint. Bloggandet blir det lite dåligt med, i och med internet-lös lägenhet och brist på roliga saker att informera om.
Jag letar jobb. Som en galning. Ingen vill ha mig. Jag bryter ihop. Sen påminner min söta überfranska flatmate mig om att jag bara letat i en vecka. Sen äter jag lite mer pasta och letar lite till. Så ser det ut.
Nästa vecka blir det dock london i dagarna två - nattbuss är det ultimata transportmedlet. Paolo är den ultimata artisten. Amy är den ultimata kvinnan. Ultimat!
Nu bär det snart av hemåt, magen gör ont av hunger och jag har inte råd med paninis längre - ikväll är det quiz på en närliggande pub, och jag ska passa på att lämna mitt CV också. Två flugor i en smäll, det är fint det.
Hoppas ni har en bra påsk hemma! Jag och Johan firade med lite ägg i morse, och innan quizet är det tänkt att det blir påskmiddag i lägenheten. SWEET!
Kärlek!

RSS 2.0