Mindre trevligt

Regn, blåst, 5 grader och 22 min till bussen. Kort sagt, glad att jag tog på mig mina nya thermoleggings i morse

Svårt att fånga så mycket trevligt på bild men jag tycker att andan är där


Fredagsmys

Det finns så många anledningar till varför fredag är min favoritdag på hela veckan - det är min lediga dag (ingen skola, inget jobb) det är dagen jag får lön (i och för sig bara var fjärde, men ändå) och det är tillåtet att ha fredagsmys även om man inte borde.


vattenvattenvattenvatten


torsdag eftermiddag

Skolan är sedan länge avklarad för dagen och nu sitter jag och väntar. Dagens föreläsning slutade vid 12.45, varefter jag skyndade hem - mellan kl 13 och 18 skulle mr talktalk komma och hälsa på och installera internet och telefon. Skyndade helt i onödan visade det sig, Ylfa var redan hemma från hennes dagstripp till Glasgow. (Klockan är nu dessutom 14.57 och än har ingen mr talktalk synts till)
 
I morse ställde jag mig dessutom i kö till gymmet, från och med nästa fredag är jag officiellt medlem! £17 i månaden och fria spinning/pilates/yoga etc klasser, är sjukt taggad! Funderar på att gå med i dansklubben på skolan, inte för att jag har takt eller något men det vore roligt. Antingen det eller whiskeyklubben.. vore också roligt, men på ett annat sätt.
 
Juldoftande värmeljus, kaffe och plugg. Har haft sämre eftermiddagar.
 
 
Kärlek!

Hur brevbäraren gjorde min morgon

När jag vaknade i morse var det inte på min bästa sida, det måste jag erkänna. Blåsten har blivit starkare och starkare under natten och mina fönster är långt ifrån dubbelglasade. eller någorlunda täta, för den delen.

Gick upp, tog på mig mina varmaste kläder och satte mig i köket och tjurade lite. Drack lite te, pluggade. Cirka 8.34 ringer ringklockan. Någorlunda konfunderad öppnar jag dörren och får ett paket, adresserat till mig. Och helt plötsligt är humöret det bästa på länge.

TACKTACKTACKTACKTACK!
världens bästa föräldrar, det har jag det



tracing her way through the constellation

Väntan har varit lång, nästintill outhärdligt så, men snartsnartsnart är bredbandet här. Tre dagar till, sen så.
Vilket innebär att jag har bott i min inte-längre-så-nya lägenhet i över en månad. Lite sjukt, men jag antar att det här med att tiden går fort osv är något jag borde ha vant mig vid vid det här laget.
 
Allt är lite sådär segt och grått idag. Måndagar har jag bara en föreläsning mellan 11-12 så blev en snabbis på campus och sen har jag bara gömt mig under en filt i lägenheten - 10 grader, regn och blåst gör en inte speciellt sugen på utomhusaktiviteter. Många koppar grönt te och kaffe, lite pluggande och brödbak senare sitter jag och väntar på att Jenny ska komma så vi kan ha fajitas. Lite vardagslyx, men har varit duktig resten av dagen så det får gå bra ändå.
 
2 veckor till min födelsedag, (22, hjälp!) och 3 månader till julafton. Längtar framför allt till det sistnämnda, julmys är det bästa som finns! Nu ska jag kolla hur bananbrödet jag har i ugnen ser ut - det har börjat lukta ganska gott iallafall.
 
Kärlek!

Life as a part timer

Nagellack. Bara en av många fördelar.


RSS 2.0