finbesök

I helgen var mor och far på snabbvisit, vilket var väldigt trevligt! trots att de bara var i landet i drygt 48 timmar hann vi med en hel del, mycket god mat, en hel del shopping, för att inte tala om mitt lopp på söndagsmorgonen. Har tyvärr inte många bilder, men jag kan väl säga som så att de hade inte speciellt tur med vädret. Snöslask och en bitter kyla är något få uppskattar. mitt lopp gick bättre än förväntat, snön höll uppe under söndagsmorgonen och jag lyckades komma under mitt mål med hela 31 sekunder!
 
nu är det dock bara en vecka tills jag är hemma på påsklov, och det kan inte gå fort nog. Har en hel del att hinna med innan dess, men tyvärr är hjärnan på semester redan känns det som.. blir till att bita ihop och vara produktiv nu det sista, för sen när jag kommer tillbaka har jag knappt någon tid alls innan de sista uppgifterna ska vara inlämnade. Räknar med att ta sommarlov den 19 april. Livet som student är inte helt fel ibland!
 
Kärlek!

måndagen i bilder

ok lets go!
 
07.00 - väldigt knappt vaken, men kom ändå ihåg att försöka fånga ögonblicket. Halvdant försök.
 
 
08.00 - frukostdags. banan på rostat bröd kan vara det bästa som finns.
 
 
 
09.00 - På väg till gymmet. Sjukt oimponerad av snön.
 
 
10.00 - Lite styrkeövningar efter löpbandet. (Kul bakgrundsinfo: tjejen med randig tröja trillade tre gånger innan hon lyckades ta sig upp på stepmaskinen. HEHE)
 
 
11.00 - Nyduschad och lite maskara från att vara redo att möta dagen.
 
12.00 - Väntar på bussen som ska ta mig till skolan. Det hade börjat snöa igen, så var om möjligt ännu minde imponerad vid det här laget.

 
13.00 - Föreläsning i bokföring. Favoritämnet, favoritföreläsaren, favoritsalen. (man kan inte se det, men bakom powerpointen finns favoritutsikten också)
 
 
14.00 - 10 minuters rast innebär kaffe och mango - fika. mums!
 
 
 
15.00 - fick skjuts hem av Jinny i utbyte om löftet att jag skulle hjälpa henne gräva ur bilen ur snön om det skulle behövas. det gjorde det inte, så 1-0 till mig! slirade hemåt och lyssnade på olly murs.
 
 
 
16.00 - I kön på scotmid. Fyndade frukt och kalkonbröstfilé.

 
 
17.00 - Förberedde morgondagens frukost och kvällens kvällsfika
 
 
18.00 - en kopp te framför the big bang theory medans kvällsmaten är i ugnen
 
 
 
19.00 - kvällsmaten färdig! avnjuts framför ett dubbelavsnitt av biggest loser.
 
 
20.00 - avsnitt två av biggest loser, och carina är lika taggad som jag
 
 
 
21.00 - facetime med mor och far (bör nämnas att jag mellan denna och förra bilden var ute och sprang på gatorna i min pyjamas!)
 
 
21.56 - läggdags. ringer klockan 04.30 imorgon så gör den..

 
Kärlek!
 

fy fan för snön

Just som jag trodde att våren var på väg (det kan väl ha varit lite väl optimistiskt kanske) så försvann varje liten dröm om vårblommor och fågelkvitter när snön återvände i eftermiddags. Jag var på väg hem från Ylfas värdfamiljs hus, hon bor där den här veckan när föräldrarna är iväg till Hawaii, snön öste ner och eftersom det varit fint väder när jag lämnade lägenheten i morse hade jag mina converse och vårjacka på. Tårna domnade bort snabbt, ansiktet kändes som en stor jäkla iskub och jag tyckte riktigt riktigt synd om mig själv.
 
Det är då jag passerar en uteliggare, som sitter täckt med tidningspapper och faktiskt skakar, som jag inser att det kanske inte var så synd om mig trots allt. 20 minuter senare satt jag under min värmefilt och kollade på tv.
 
Imorgon ska jag prova på en kul grej - jag ska ta ett kort i timmen hela dagen och sen posta dem här. Så får ni se hur en måndag ser ut för mig! Spännande spännande.
 
 
Kärlek!
 

thank god its friday!

1 mars, som jag har längtat efter dig! 4 veckor av 1500 kalorier om dagen och shoppingförbud är äntligen över, uppsatsen är inlämnad och som om universum har bestämt sig för att fira med mig är det en alldeles underbar dag där ute. Har redan hunnit med ett morgonmöte på skolan, och nu sitter jag bara och väntar på att ylfa ska dusha färdigt innan vi ska ha lunch följt av några timmar på stan. Ikväll är det fajitas och film, ett perfekt slut på vad som ser ut att bli en riktigt bra dag!
 
Ha en bra fredag där hemma :)
 
Kärlek!

RSS 2.0