Eric Clapton here I come

Okej, så 3 rätt på v75 var ju inte så mycket att hänga i julgranen. Men i övrigt har det varit en väldigt trevlig lördag. På grund av att gårdagen var så pass befriad från arbete har det dock känns som en söndag - vilket bara gör det trevligare när man väl inser att det är två lediga dagar kvar innan vardagen börjar igen! 

Så, igår.
Igår vaknade jag med förväntan i bröstet. 
Igår var dagen med stort D.
Igår var dagen gitarrerna skulle anlända.

Jag var färdigjobbad vid 8.45, och sprang snabbt in i duschen för att vara redo vid 9.00. Inget fick komma i vägen för min framtida musik-karriär! Jag var på spänn hela morgonen, och försökte hålla mig på nedervåningen så jag definitivt inte skulle missa ringklockan. Jag väntade. Ryckte till lite så fort en bil körde förbi utanför huset. Klockan blev 10. 11. 12. Carina kommer för att joina mig i väntan. Familjen kommer hem, huset blir en aning kaotisk. Det är då jag ser den - Fedex-bilen. Jag ger ifrån mig ett litet ljud.
Tar emot paketet och textar hela mitt namn, trots han bara behövde efternamnet. Såklart.
LilyRose är här. Ingenting kan krossa min lycka nu.
Så länge flickorna inte slänger ner henne för trappan, iallafall. Jag tror inte att de är allt för imponerade av mina färdigheter så här långt.

För tillfället sitter jag barnvakt, har precis gjort lite instant coffee och ser på casino royale. Imorgon bär det av till andra delen av staden, lunch och bio med Lara ska bli trevligt. Livet är allt bra ibland.

Kärlek!


Kommentarer
Postat av: Erika

Blogga nu mitt råttbajs :D hahaha!(i need to sleep!)

2009-09-21 @ 19:43:46
URL: http://erika5cn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0