There's always going to be another mountain

Min lillebror är inte så liten längre - även om jag alltid kommer se honom som 10, när hans favoritsysselsättning var att bygga med Lego och han vägrade ta ner sitt julpynt innan april. Grattis B2!

Dimman har legat tät de senaste dagarna, men snön lyser med sin frånvaro. Suck. Kallt är det här dock, och det numera fulla huset låter lite som ett sjukhus, med host, nys och snörvel kommandes lite varstans ifrån. Finns många saker som är värre än förkylning, men om man räknar varje nysning som en nära döden-upplevelse, så har jag varit illa ute idag.
Julklapparna börjas fylla på under den norska julgranen (den finaste sorten man kan ha, tydligen. Disneygranskänsla!) Nativityplay på torsdag kväll - och jag håller mina tummar att det finns tillräckligt många biljetter så även en au pair kan vara välkommen. För hur många Johan än säger sig ha ställt upp i, känner iallafall jag att det inte är typiskt svenskt. Alltså värt att upplevas. Dessutom är jag nyfiken på hur livy har tänkt sätta sin personliga prägel på sin roll som vattendroppe. Exciting!

Föresten, vad hände med min paketkalender i år? Är det en tradition som upphör för att man inte råkar befinna sig i Sverige? Räknade kallt med ett brev fyllt med suddgummi, godis eller underkläder om dagen, kallt. Ack vad man bedrog sig!

Nu blir det off to bed med mitt vatten som smakar lemon-lime. Hade inte tackat nej till te, men orken att släpa sig ner för trapporna, sätta på vattenkokaren och så vidare finns där inte.
Kärlek!

 

Kommentarer
Postat av: mamma

för att få något i sin paketkalender måste man ju sätta upp den, jag har inte sett någon i ditt rum.

2009-12-15 @ 07:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0