with you I'd dance

Jag är tydligen rädd för precis allting. Det kom Carina och Olivia fram till igår. Spindlar, uh.
Just därför lyssnar jag på Fearless, för att bygga upp lite mod. Att den är sjukt bra också är bara ett plus.

Igår var tanken att vi skulle chilla i stockbridge för att sedan ta oss upp och se en comedy show vid tre. Vädret var dock alldeles för bra för att inte utnyttjas, så vi tog och drog oss upp mot old town, för att utforska the royal mile och grassmarket. Var helt underbart. Varmt. Mycket folk. Massvis med flygblad för diverse gratis shower. Edinburgh fringe festival in my heart!

När man är utomlands såhär rycker man alltid till lite när man hör svenskar prata i affärer och liknande. Fast nu under festivalen är det inte ens speciellt konstigt. Även när man hittar anteckningblock med svenska texter i små, bohemiska affärer så blir man lite förvånad, men det är ändå sånt man kan acceptera, och ingenting man ger mycket tanke i efterhand.
Men när man möter allas vår Björn Gustafsson i södra änden av the royal mile, då sitter chocken i ett tag iallafall. Han pratar i telefon när han går förbi oss, är uppenbarligen kanska vilse och försöker förklara vart han befinner sig.

"Ehm.. Jag står utanför en byggnad. En stor stenbyggnad. "

Hela Edinburgh består av stora stenbyggnader. Jag och Carina skrattade gott. Killen har komedi flytande i blodet! Sen fyndade vi på grassmarket, såg slottet på riktigt nära håll och åt lyxpizza, och Björn Gustafsson var helt plötsligt inte dagens höjdpunkt längre.

Idag skulle det blivit tennis, men vädret tillåter inte så det blir en tur till en idrottsanläggning istället, för att lista ut hur medlemskapen fungerar. Should be fun.

Kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0